HÍREK, ESEMÉNYEK


Az ECRIN éves szervezésében ezúttal rendhagyó módon online környezetben kerül megrendezésre a nemzetközi klinikai kutatási nap, jól ismert nevén az ICTD rendezvény. 

 

Időpont: 2021. május 20. 10:00-16:00

 

A rendezvény fókuszában a platform trial-ek fognak szerepelni, részletekért és regisztrációért kérem az alábbi honlapra látogassanak el:

https://ecrin.org/events/ictd2021 

 

Várunk minden érdeklődőt!
2019. szeptember 11- 13. között, Balatonfüreden kerül megrendezésre az Európai Klinikai Kutatások Infrastruktúrájáért felelős Hálózat (ECRIN) európai összekötőinek nyári továbbképzése, az ECRIN Summer School. A rendezvénynek minden évben más tagország ad otthont. Az idei évben az ECRIN magyar partnere, a Magyar Klinikai Kutatások Infrastruktúrájáért felelős Hálózat (HECRIN) kapta meg a megtisztelő felkérést a magas szakmai színvonalon zajló három napos esemény megrendezésére, melynek fő témája a human klinikai vizsgálatokban résztvevő szakemberek képzése lesz.
Tisztelettel meghívjuk Önöket 2017. július 13-án 10.00 órai kezdettel az EFOP-3.6.2-16-2017-00009 Klinikai kutatások tematikus hálózatának kialakítása és nemzetköziesítése (kli-k-k) pályázat nyitórendezvényére a B001-es előadóterembe.
A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik képesek áttekinteni a gyógyszerfejlesztés komplex folyamatát a molekulától a gyógyszerpiacig és az egészségügyi felhasználásig. A tanfolyam hallgatói a megszerzett tudást eredményesen tudják alkalmazni ipari gyógyszerfejlesztésben, továbbá gyógyszer-szabályozási területen, illetve klinikai gyógyszervizsgáló központokban.
Bódis József, a PTE rektora egy új nonprofit szervezet létrehozásáról szóló, a Szegedi Tudományegyetem és a Semmelweis Egyetemmel közös szándéknyilatkozatot írt alá az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkárságának épületében, mellyel az ország csatlakozik az Európai Klinikai Kutatási Infrastruktúra Hálózathoz (ECRIN).


Oldalak