Pécsi Tudományegyetem

Szentágothai János Kutatóközpont

 

HÍREK, ESEMÉNYEKTisztelettel meghívjuk Önöket 2017. július 13-án 10.00 órai kezdettel az EFOP-3.6.2-16-2017-00009 Klinikai kutatások tematikus hálózatának kialakítása és nemzetköziesítése (kli-k-k) pályázat nyitórendezvényére a B001-es előadóterembe.
A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik képesek áttekinteni a gyógyszerfejlesztés komplex folyamatát a molekulától a gyógyszerpiacig és az egészségügyi felhasználásig. A tanfolyam hallgatói a megszerzett tudást eredményesen tudják alkalmazni ipari gyógyszerfejlesztésben, továbbá gyógyszer-szabályozási területen, illetve klinikai gyógyszervizsgáló központokban.
Bódis József, a PTE rektora egy új nonprofit szervezet létrehozásáról szóló, a Szegedi Tudományegyetem és a Semmelweis Egyetemmel közös szándéknyilatkozatot írt alá az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkárságának épületében, mellyel az ország csatlakozik az Európai Klinikai Kutatási Infrastruktúra Hálózathoz (ECRIN).
Nagy sikerrel zajlott le az International Clinical Trials Day 2018 az ECRIN és a HECRIN közös szervezésében.
Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt a 2018. május 15-én a Magyar Tudományos Akadémia Székháza Dísztermébe a 2018. évi International Clinical Trials Day rendezvényre.


Oldalak